Tafelzeil voor een licht interieur

Een tafelzeil is een onmisbaar product in vrijwel ieder huishouden. Met een tafelzeil op je tafel kun je zonder stress, samen met je gezinsleden of vrienden, genieten van een maaltijd. Wordt er geknoeid dan is dat geen enkel probleem. Het tafelzeil is de beste bescherming voor je tafelblad en voorkomt dat er vlekken in het blad terecht komen. Vooral gezinnen met kinderen maken gebruik van tafelzeil, een kind knoeit immers sneller dan een volwassen persoon. Toch wordt er ook bij volwassenen vaak  genoeg geknoeid aan tafel. Hoe jouw gezinssamenstelling er dus ook uit ziet, een tafelzeil kan iedereen goed gebruiken.

Decoratief TafelzeilNaast een praktische functie heeft een tafelzeil ook een decoratieve functie. De tafelzeilen van tegenwoordig zijn namelijk enorm hip! Bekijk de collectie van Hiptafelzeil maar eens. Het gaat om tientallen, misschien wel honderden printjes, en het is zeer gevarieerd waardoor er voor iedereen wel een geschikt tafelzeil bij zit. De een kiest een tafelzeil uit op basis van wat hij op het eerste oog er het mooist uit vindt zien, de ander kiest een tafelzeil op basis van wat er mooi bij de rest van het interieur past.Tafelzeil wat past bij lichte tinten


Heb je een licht interieur? Met veel wit, beige en misschien wat pastelkleurtjes? Je vraagt je dan misschien af welk tafelzeil daar mooi bij past. Het is natuurlijk afhankelijk van wat je zelf mooi vindt. Wil je de tafel er als een soort eye-catcher uit laten komen? Kies dan voor een wat opvallendere print. Kies bijvoorbeeld een tafelzeil met kleurrijke bloemen erop, of ga voor een gave palmbladeren print, om een wat botanische look te creëren. Wil je liever niet dat de tafel er zo ‘uitspringt’? Kies dan een tafelzeil met een mooi beige patroon, zoals een geometrische print. Of kies een trendy marmerlook, waarmee je toch een echte interieurtrend naar binnen haalt, maar wat niet té aanwezig is. Bekijk de collectie van Hiptafelzeil.nl en je kunt filteren op de gewenste kleur, zo vind je precies het tafelzeil wat je zoekt!

Standaard afbeelding
Daniel
Artikelen: 30

Geef een reactie