sieraden

SIERADEN BIJ MANFIELD

Met stijlvolle accessoires maak je je look helemaal af. Sieraden zorgen voor een vrouwelijk en verfijnd effect. Het zit hem in de details waardoor jouw look net dat beetje extra klasse uitstraalt. Bij Manfield kun je terecht voor jou nieuwe paar oorbellen, een ketting of armband. Volledig passend bij de trends van nu.

NEW IN

De nieuwste collectie sieraden bevat onder andere goudkleurige armbanden en oorbellen afgewerkt met kleurrijke kralen en armbanden afgewerkt met geweven touw. Alles binnen de nieuwe collectie van Manfield is perfect te combineren met elkaar en hierdoor super leuk te dragen als een complete set. Daarnaast zijn alle sieraden van Manfield ook erg leuk om cadeau te geven aan bijvoorbeeld je moeder, zus, vriendin of natuurlijk aan jezelf!

LANGDURIG PLEZIER VAN JE NIEUWE SIERADEN

Als het gaat om je nieuwe sieraden wil je ze natuurlijk in zo mooi mogelijke staat houden. Met deze tips heb jij langdurig plezier van je nieuwe sieraden. Ben voorzichtig in het gebruik van crèmes en parfums. Sieraden kunnen hierdoor aangetast worden en snel verkleuren. Bewaar je sieraden dan ook nooit in de badkamer. Sieraden kunnen niet goed tegen vocht. Berg kettingen en armbanden op met de sluiting dicht om de kans op ‘knopen’ te verkleinen. Draag je sieraden niet tijdens het douchen, sporten, zwemmen of slapen. Hierdoor kunnen sieraden beschadigen, knappen of zelfs verkleuren. Zijn je sieraden toch verkleurd? Probeer ze op te poetsen met een wollen doekje of een speciaal zilverpoetsdoekje.

Koop nu snel de nieuwe collectie sieraden bij Manfield, via onze webshop of in één van onze winkels!

Standaard afbeelding
Daniel
Artikelen: 30

Geef een reactie