sieraden

Deze sieraden moeten mee op vakantie!

De zomer inclusief vakantie staat weer voor de deur. Het seizoen waarin iedereen er op zijn best uit wil zien. We kennen allemaal wel de ‘hot summer girl’ challenge en ook veel mensen gaan in deze periode aan de slag met afvallen of droogtrainen. Men shopt in overvloed en bij een nieuw seizoen horen ook nieuwe, leuke sieraden. Ben jij benieuwd naar de sieraden trends van deze zomer? In dit artikel neem ik je mee langs de 5 hotste sieraden trends van dit moment. Deze sieraden moeten echt mee op vakantie! Kijk snel verder!

1. Ibiza bandjes 

Ibiza bandjes zijn geweven armbandjes met een leuke tekst erop. Deze tekst kan een quote zijn of bestaan uit een kort woordje als: love of wild. Nee, voor deze bandjes hoef je gelukkig niet helemaal naar Ibiza te reizen, ze zijn bijna overal verkrijgbaar. Deze Ibiza bandjes zijn er in alle kleuren en zijn ook nog eens makkelijk te combineren. Nog een voordeel is dat deze bandjes superlekker zitten. Je voelt niet eens dat je ze aan hebt. Voor welke variant ga jij? 

2.Body jewellery

De sieraden collectie is uitgebreid met body jewellery. Dit zijn sieraden op andere plekken dan waar wij gewend zijn ze te dragen. Body sieraden zijn vaak sieraden rondom de buik en hals, maar ook zien we kettingen rondom onze bovenbenen of bovenarmen. Zo gek mogelijk deze zomer dus! Op toch op safe te spelen zou ik voor de buik sieraden kiezen. Buik sieraden zijn super populair en maken een bikini outfit helemaal hot. Ook bij een crop top staan deze buik sieraden echt super. Ze maken je outfit net wat leuker en helemaal af! Heb jij al body jewellery aan je collectie toegevoegd? 

3. Felle kleuren

Wat kleuren betreft zeggen we vaarwel tegen de pasteltinten. Pasteltinten zijn omgeruild voor opvallende felle tinten. De modekleuren van deze zomer zijn: zuurstokroze, knalgeel, appeltjesgroen en paars. Ook gaan we deze kleuren veel terugzien in sieraden en accessoires deze zomer. Mocht je niet zo van kleuren houden, dan kun je kiezen voor beige of spierwitte sieraden. We zeggen doei tegen alle zwarte sieraden, want deze zijn veel te winters. Lekker kleurrijk de zomer in! 

4. Beach vibes 

Van de zomer besteden we weer veel tijd op het strand en ook dit jaar is zijn de beach sieraden weer helemaal terug van weggeweest. Beach sieraden maken jouw outfit helemaal af als je een dagje naar het strand gaat. Beach sieraden zijn buiten oorbellen, armbanden en kettingen ook vaak enkelbandjes. In geen enkel seizoen zien we enkelbandjes zoveel terugkomen. Beach sieraden bestaan uit kralen, parels en steentjes. Deze kralen zijn vaak in de vorm van een schelp, zeester of parasol. Lekker creatief!

5. Shiny oorbellen 

Tijdens het zwemmen, op het strand, op de camping of tijdens een beachparty. Oorbellen kunnen altijd. Deze zomer zien we vooral kleurrijke oorbellen, maar wel in combinatie met veel glitter en glamour. Oorbellen groot of klein, maar wel met zoveel mogelijk glitter en kristal. Laat deze shiny trend dus absoluut terugkomen in jouw oorbellen collectie. Houd jij van deze shiny oorbellen of kies je toch liever voor neutraal? 

Heb je van al deze sieraden tips zin gekregen in vakantie? Kijk dan voor meer inspiratie op het blog Wijreizenrond. Hier vind je leuke reistips en informatie over de meest unieke tripjes. 

Standaard afbeelding
Daniel
Artikelen: 30

Geef een reactie