laarzen

Brede laarzen combineren met een spijkerbroek

Het heeft voordelen om laarzen brede schacht te dragen. Ze kunnen je kuitspieren slanker doen lijken en je benen langer. Goede brede schachten zorgen ervoor dat je er strak uitziet. Sommige mensen denken dat ze er dikker uit zullen zien maar dat is niet het geval. Er is een modieuze manier om brede laarzen te dragen voor zowel mannen als vrouwen. Je kunt een grijze top met korte mouwen dragen met een bruin spijkerhemd en brede laarzen. Je kunt ook grijze skinny jeans dragen met bruine leren laarzen met brede schachten. Zwarte brede laarzen zijn op zichzelf al aantrekkelijk en daarom kun je ze overal mee combineren. Je kunt ze met casual kleding dragen en dan zul je er heel elegant uitzien. Je kunt de brede laarzen dragen met een wit overhemd en een spijkerbroek voor een casual maar trendy stijl. Er zijn geen regels in de mode, dus je kunt zelf bepalen of de outfit je goed staat. Je kunt ook inspiratie halen uit de kleding van iemand anders of zelfs van online outfit-inspiraties.

De allround kleur: zwarte brede laarzen

Het leuke van zwarte leren brede laarzen is dat ze je effen outfit kunnen omtoveren tot een trendy en stijlvolle keus. Je kunt ze dragen met een zwart overhemd en een lichtblauwe skinny jeans voor een modieuze en casual stijl. Je kunt er elegant uitzien door ze te dragen met een zwart met blauwe skater-jurk. Het soort zwarte laarzen dat het beste bij deze look past, zijn brede zwarte suède laarzen. Door deze modieuze schoenen te combineren met een zwart leren handtasje, zie je er zonder meer elegant uit.

Brede laarzen combineren met truien en jassen

Het dragen van een grijze grof gebreide trui met zwarte legging is een geweldige manier om er vrouwelijk en aantrekkelijk uit te zien. Het enige nadeel van deze kledingstijl is dat je benen er kort en dik uitzien. Dit probleem wordt verholpen door grijze suède brede laarzen te dragen. Het dragen van brede laarzen heeft een duidelijk voordeel en dat is dat het een afslankend effect creëert. Je kunt brede laarzen dragen met een zwart leren jack, blauwe skinny jeans en een rood met zwart geruite sjaal. Het dragen van deze outfit met brede laarzen laat je slanker lijken omdat het de illusie geeft van slankere dijen. Je kunt ook een grijze grof gebreide trui dragen met een zwarte legging en zwarte wijde laarzen voor een mooie gelaagde look. Brede laarzen zijn in principe gemakkelijk te stylen en je kunt ze gemakkelijk uittrekken.

Standaard afbeelding
Daniel
Artikelen: 30

Geef een reactie