celebs

4 bekende Nederlanders die ook op zakelijk gebied presteren

Je hebt van die bekende Nederlanders waarvan je soms niet weet waar ze oorspronkelijk bekend mee zijn geworden. Soap acteurs die ineens presentator zijn, zangers die in elke talkshow zijn te vinden etc. Daarnaast zijn er bekende Nederlanders die naast hun bekendheid ook een eigen bedrijf runnen. En daar soms erg succesvol in zijn. Wat dacht je van deze celebs?

1. Bas Smit

Voluit Sebastiaan Smit is samen met vrouw Nicolette van Dam erg geliefd en bekend op social media. Van origine ken je hem wellicht via Instagram. Tegenwoordig is hij erg succesvol in het opzetten van nieuwe bedrijven. Zo heeft hij onder andere een bedrijf dat t-shirts met zijn eigen lachende kop erop maakt. In samenwerking met een ander bedrijf heeft hij sneakers uitgebracht en onlangs heeft hij een boek uitgebracht over allerlei mooie plekken in Nederland. Van alle markten thuis zullen we maar zeggen.

2. Paskal Jakobsen

De Zeeuwse zanger is bekend geworden met zijn band Bløf. Vol passie zingt hij daarmee over ‘zijn’ Zeeland. De bekendste hit is zonder twijfel Zoutelande. Dat zijn hart ook bij de Zeeuwse keuken ligt, weten niet veel mensen. Hij heeft een eigen restaurant met tweesterrenchefkok Edwin Vinke en een eterij in Middelburg. Hier kun je voor een tientje eten in de sfeer van een foodtruckfestival.

3. Lil’ Kleine

Je kent hem vast en zeker van de gigahit ‘Drank en drugs’. Hij scoorde deze samen met Ronnie Flex in 2015. Jorik Scholten, zoals Lil’ Kleine officieel heet, heeft daarna nog diverss hits gehad en is een graag geziene gast als jurylid van onder andere The Voice Kids.

Ook zit hij net als Paskal in the food business. Hij heeft namelijk een patatzaak in Amsterdam. En als liefhebber van stoere streetkleding heeft hij een eigen kledinglijn uitgebracht. De uitgebreide collectie van hoodies, petten en t-shirts is online verkrijgbaar. 

4. Arie Boomsma

Hij presenteert diverse programma’s zoals Over de Streep, Uit de Kast en Grenzeloos Verliefd. Altijd op zijn eigen empathische manier. Tegenwoordig is Arie Boomsma ook eigenaar van een sportschool. Vondelgym in Amsterdam heeft drie vestigingen en een eigen sportkledinglijn. Dat hij zelf regelmatig in de sportschool aanwezig is, is natuurlijk wel aan hem te zien. 

Op Celebscene.nl lees je al het nieuws omtrent de lifestyle van BN’ers!

Standaard afbeelding
Daniel
Artikelen: 30

Geef een reactie