celebs

3 Bekende Nederlanders met een eigen zaak

Veel bekende Nederlanders kennen we omdat ze een televisieprogramma presenteren, een rol spelen in een film of influencer zijn. Maar sommige BN’ers hebben ook een eigen zaak. Hoe leuk zou het zijn als je daar eens langs kan gaan. Wij hebben drie bekende Nederlanders voor je uitgelicht met een eigen zaak.

Nicolette van Dam


Nicolette van Dam kennen we vooral van tv. Ze heeft een heleboel programma’s gepresenteerd. Zo presenteerde ze de bloemenstal, ik kom bij je eten, help, ons kind is te dik, miljoenenjacht en de achmea kennisquiz. Verder heeft ze ook in verschillende films gespeeld. Vooral kinderfilms. Dan kun je onder andere denken aan Assepoester: Een modern Sprookje, Finding Dory en Zoop. Ze is in 2015 getrouwd met Bas Smit, een influencer die populair is geworden door Instagram. Maar deze bekende Nederlander heeft ook een eigen horecazaak, Brasserie van Dam. Het restaurant is te vinden in het hartje van Amsterdam. Dat ze liefde voor haar zaak heeft bewijst ze doordat ze vaak te vinden is haar brasserie. Ze staat achter het fornuis, in de bediening en is ook nog eens de gastvrouw.

Rico Verhoeven


Rico Verhoeven, één van de beste kickboksers die ons land kent heeft ook een eigen restaurant. Het heet Mood Streetfood. Het is een zaak die zich richt op gezonde Aziatische gerechten. Je kunt het restaurant vinden in Eindhoven. Hij runt de zaak samen met Eveline Wu die meerdere horecazaken heeft. Je kunt Rico ook kennen van TV. Hij was deelnemer bij verschillende televisieprogramma’s zoals Chantal blijft slapen, Mindf*ck en Jachtseizoen. Ook speelde hij verschillende rollen in films.

Gordon


Gordon is vooral bekend geworden door zijn muzikale carrière. Hij maakte verschillende hits. Kon ik maar even bij je zijn, blijf je vannacht bij mij en jong voor altijd. Verder is hij natuurlijk vaak te zien op de Nederlandse televisie. Zo kennen we hem natuurlijk van het populaire programma Geer & Goor maar was ook te zien in Idols, Holland’s Got Talent, X-Factor en Beat the Best. En wat niet iedereen vindt is dat hij ook verschillende boeken heeft geschreven. In 2014 begon hij het avontuur als ondernemer. Hij opende een koffiebar in Blaircum genaamd Blushing. Een groot succes want een jaar later opende hij een tweede vestiging in Amsterdam. In 2017 werd er ook een zaak in Rotterdam geopend. De koffie is door het grote succes ook verkrijgbaar in de supermarkt.

Meer leuke artikelen lezen? Bekijk alle rubrieken op Celebscene.nl

Standaard afbeelding
Daniel
Artikelen: 30

Geef een reactie